Huiswerk

Over ons – Huiswerk

“Wij dienen u graag van advies”

Indien u een bezoek wenst te brengen aan het Kroonluchteratelier omdat u zich wilt oriënteren op een mogelijke aanschaf van een kroonluchter dan vragen wij u om een beetje huiswerk te doen.

Meten is weten. Het is van belang om te weten wat de hoogte is van de ruimte waarvoor u een kroonluchter zoekt, gemeten van de vloer tot het plafond en ook de lengte en breedte van de ruimte. Zoekt u iets voor boven de tafel dan is het ook belangrijk om de afmetingen van de tafel te weten. Het is onze ervaring dat de meeste mensen te klein denken als het om een kroonluchter gaat. De aanblik van honderden kroonluchters helpt daarbij ook niet echt. Als u zich goed voorbereid heeft en u heeft ook nog enkele foto’s gemaakt dan kunnen wij u heel goed van advies dienen.

Gerrit aan 't Goor

Huiswerk vooraf

“De perfecte voorbereiding op uw bezoek”

Als u de moeite neemt, om bij uw zoektocht naar een mooie kroonluchter, een bezoek te brengen aan ‘ons Kroonluchteratelier’ dan willen wij graag voorkomen dat u na alle genomen moeite toch nog met een ‘onvoldoende’ thuis komt. Dat is de reden dat wij u vragen om vooraf ‘uw huiswerk’ te maken. Met uw voorbereiding en onze verzameling schitterende kroonluchters en expertise, moeten wij er samen in kunnen slagen om uw droomkroonluchter te vinden waarmee u straks hoge cijfers gaat scoren.

Kroonluchter Atelier de Rode Hoeve

Verlicht uw leven

“Omdat kroonluchters zoveel meer zijn dan zomaar een lichtbron”

Maak een afspraak

“Onderga de betovering bij de aanblik van honderden fonkelende kroonluchters”

Als u een afspraak maakt dan weet u zeker dat u het rijk alleen heeft. Afspraken kunnen zowel overdag als op een avond plaatsvinden. Uiteraard kunt u ook gewoon tijdens de vaste openingstijden het Kroonluchteratelier bezoeken. Vrijdag- en zaterdagmiddag open van 12.00 uur tot 17.00 uur.