Collectie

Collectie Kroonluchter Atelier de Rode Hoeve

“Verlicht uw leven”

Onze collectie kroonluchters is zeer divers. Speerpunten vormen de oude en antieke modellen zoals Franse kroonluchters, Italiaanse kroonluchters, zak kroonluchters, bronzen kroonluchters, plafonnieres etc. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie nieuwe grote modellen Maria Theresia kroonluchters en Italiaanse kroonluchters.

Een kroonluchter is niet zomaar een lichtbron. Hij  maakt een ruimte sfeervoller, gezelliger en stijlvoller. Kortom alles wordt eigenlijk een beetje mooier. Kroonluchters en romantiek schijnen ook heel goed samen te gaan, kortom pas maar op. Hij ‘Verlicht uw leven’..

Op deze site vind u een voorproefje van onze totale collectie bestaande uit ruim 700 kroonluchters, plafonnieres en hallampen. Wij hopen dat u de smaak voldoende te pakken krijgt om uw ogen ook bij ons in Oldebroek de kost te komen geven. De magie van kroonluchters is namelijk dat ze in werkelijkheid vele malen mooier zijn dan op een foto.

“Verlicht
Uw
Leven”

“Een kroonluchter koopt u nooit te groot”

Verlicht uw leven

“Maak een afspraak”

Wij adviseren u om onze collectie kroonluchters met eigen ogen te komen bekijken. Foto’s doen namelijk onvoldoende recht aan de uitstraling van een kroonluchter en geven u ook geen goed beeld of het voldoet aan de juiste afmetingen die u nodig heeft.

Op deze site vind u slechts een kleine selectie van het totale aanbod van ongeveer 700 kroonluchters en 200 spiegels. Zie het als een voorproefje van het vele moois dat u tijdens uw bezoek te wachten staat.