Franse kroonluchters

Franse kroonluchters

“Majestueuze kroonluchters met Franse grandeur”

Franse kroonluchters sieren ontelbare kastelen en paleizen over de hele wereld. Het goede nieuws is dat ze inmiddels ook een hoofdrol vervullen in menig Nederlands interieur.

Zijn Franse kroonluchters duur? Vaak wel en gelukkig maar want anders loopt u het risico dat u ze ook bij de Ikea gaat tegenkomen en dat kan toch niet echt de bedoeling zijn. Majestueuze kroonluchters afkomstig uit een ver verleden maar die vandaag de dag nog altijd grandeur uitstralen en waarbij woorden als authenticiteit, kwaliteit, originaliteit en exclusiviteit nog echt de lading dekken, die horen ook niet goedkoop te zijn. Om maar eens een oude uitdrukking te gebruiken: “alle waar is naar zijn geld”!

Franse kroonluchters zijn vaak de oudste exemplaren binnen onze collectie. Uitermate geschikt om zowel in een landelijk, klassiek of in een modern interieur als ‘eyecatcher’ te fungeren.

NR: 231

NR: 232

NR: 234

NR: 235

NR: 237

NR: 238

Voor meer inspiratie

Wilt u meer foto’s zien maak dan gebruik van de onderstaande witte pijl.

Maak een afspraak

“Maak in werkelijkheid kennis met de magie van kroonluchters”

Als u een afspraak maakt dan weet u zeker dat u het rijk alleen heeft. Afspraken kunnen zowel overdag als op een avond plaatsvinden. Uiteraard kunt u ook gewoon tijdens de vaste openingstijden het Kroonluchteratelier bezoeken.

Vrijdag- en zaterdagmiddag open van 12.00 uur tot 17.00 uur