Grote kroonluchters

Grote kroonluchters

“Eyecatchers met allure”

U vindt bij ons een uitgebreide collectie grote, oude en antieke kroonluchters in de meest uiteenlopende stijlen en modellen. Een authentieke kroonluchter zorgt voor een stijlvolle en warme sfeer. Geeft extra grandeur aan een monumentaal pand maar zorgt ook voor contrast, een warme knipoog, in een modern interieur.

Wist u dat je een kroonluchter eigenlijk nooit te groot koopt? Een antieke of nieuwe kroonluchter dient vaak namelijk als ‘eyecatcher’ in een ruimte. Om die reden hebben wij een groot aantal nieuwe Maria Theresia modellen ontwikkeld in diameters variërend van 100 cm tot 190 cm.  ‘Eyecatchers met allure’ die allemaal in Nederland worden vervaardigd. Mooi toch? grandeur van eigen bodem. Daarnaast kijken wij ook over de grens en bieden wij een ruime collectie, grote, schitterende en vaak kleurrijke, Italiaanse kroonluchters.

NR: 02

NR: 03

NR: 05

NR: 06

NR: 08

NR: 09

Voor meer inspiratie

Wilt u meer foto’s zien maak dan gebruik van de onderstaande witte pijl.

Maak een afspraak

“Het rijk alleen”

Als u een afspraak maakt dan weet u zeker dat u het rijk alleen heeft. Afspraken kunnen zowel overdag als op een avond plaatsvinden. Uiteraard kunt u ook gewoon tijdens de vaste openingstijden het Kroonluchteratelier bezoeken.

Vrijdag- en zaterdagmiddag open van 12.00 uur tot 17.00 uur