Italiaanse kroonluchters

Italiaanse kroonluchters

“Unieke en bijzondere decoratieve kroonluchters”

De Italiaanse kroonluchter is misschien wel de meest verfijnde en sierlijke kroonluchter in de omvangrijke ‘kroonluchter familie’. De frames zijn vaak goud of bronskleurig en worden rijkelijk voorzien van kristallen en strengen met kralen. Daarbij worden vaak kristallen in de meest uiteenlopende kleuren gebruikt zoals bijvoorbeeld warme tinten als amber en amethist. Andere modellen zijn voorzien van mooie goudkleurige bladeren en/of bloemen uiteraard in combinatie met schitterende kristallen pegels.

Uit alles blijkt dat vakmanschap en een vrolijke kijk op het leven in Italië prima samengaan. Dat was vroeger al zo gezien de prachtige antieke exemplaren die u in onze collectie vindt en dat is vandaag niet anders, zoals blijkt uit onze collectie nieuwe kroonluchters die nog altijd worden gemaakt in het land van de liefde…

Als u op zoek bent naar iets eenvoudigs en niet al te opvallends dan raden we u aan deze categorie even over te slaan!

NR: 177

NR: 178

NR: 180

NR: 181

NR: 183

NR: 184

Voor meer inspiratie

Wilt u meer foto’s zien maak dan gebruik van de onderstaande witte pijl.

Maak een afspraak

“Maak in werkelijkheid kennis met de magie van kroonluchters”

Als u een afspraak maakt dan weet u zeker dat u het rijk alleen heeft. Afspraken kunnen zowel overdag als op een avond plaatsvinden. Uiteraard kunt u ook gewoon tijdens de vaste openingstijden het Kroonluchteratelier bezoeken.

Vrijdag- en zaterdagmiddag open van 12.00 uur tot 17.00 uur