1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Zakkroonluchter

Zakkroonluchter

Zakkroonluchter gezocht?

Wilt u meer sfeer en gezelligheid in uw woning? Dan is een zakkroonluchter bij uitstek geschikt om dit doel te realiseren. Een kroonluchter is niet alleen een ‘eyecatcher’. Hij zorgt bovendien voor stijlvolle en sfeervolle verlichting waardoor ook de rest van het interieur meer tot zijn recht komt. Kroonluchteratelier de Rode Hoeve, al een sprookje op zich, biedt u een collectie van 1000 kroonluchters, plafonnieres en wandlampen. Van een zakkroonluchter zoals glazen/kristallen kroonluchters tot kasteelkroonluchters. In ons atelier heeft u keuze genoeg!

Groot assortiment zakkroonluchters

Niet alleen hebben we ontzettend veel soorten zakkroonluchters, plafonnieres en wandlampen,  ze zijn er ook in de meest uiteenlopende maten. Heeft u die zakkroonluchter waar u al tijden naar op zoek bent nog steeds niet gevonden? Bij ons vindt u absoluut wat u zoekt! Met ruim 1000 kroonluchters heeft Kroonluchteratelier De Rode Hoeve de grootste collectie oude en antieke kroonluchters, plafonnieres en wandlampen in Europa!
U vindt hier o.a. de franse kroonluchter, glazen en kristallen kroonluchter, zakkroonluchters, Italiaanse kroonluchters, messing kroonluchters maar ook een mooie lijn nieuwe kroonluchters. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen.

De collectie lusters hangt verspreid over 2 sfeervolle locaties in Oldebroek (Ge) en Wijnandsrade (Li). Klik hier voor een sfeerimpressie van onze locaties.

Kroonluchteratelier de Rode Hoeve

Diversiteit en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij bieden u daarom de grootste collectie  kroonluchters van Europa. Met onze jarenlange ervaring met het inrichten van honderden woningen, landhuizen en kastelen kunnen wij u het juiste advies bieden bij de aanschaf van de zakkroonluchter van uw dromen.

Ja, ik zoek een zakkroonluchter

Bent u benieuwd wat de Rode Hoeve u te bieden heeft? Wij staan graag voor u klaar! Op de website staat slechts een selectie van de zakkroonluchters afgebeeld, de collectie verandert voortdurend. U bent van harte welkom om 1 van onze locaties in Oldebroek of Wijnandsrade te bezoeken.

Vraag meer informatie aan