1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Retourneren website bestellingen

Na ontvangst van de lampen of spiegels heeft u 5 werkdagen de tijd om de lampen in de originele verpakking en in originele staat te retourneren. Dit geldt niet voor kroonluchters en spiegels welke in de winkel gekocht zijn. U ontvangt hiervoor een waardebon met daarop het tegoed van het aankoopbedrag exclusief bezorgkosten. 

Indien de lampen of spiegels door u zijn gebruikt en op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht van retourneren.

Na goede ontvangst van de retourzending draagt Kroonluchteratelier De Rode Hoeve er zorg voor dat binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag exclusief de berekende verzend-/bezorgkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.
De volgende stappen dienen gevolgd te worden:
1) Stuur een mailtje naar info@kroonluchtercollectie.nl met de vermelding van het artikel wat geretourneerd zal worden.
2) Het pakket dient aangetekend te worden verstuurd naar het volgende adres: Kroonluchteratelier De Rode Hoeve, Bovenpad 10, 8096 RN Oldebroek, T: 06-53777466. Indien de kroonluchter bezorgd is dient de kroonluchter ook weer opgehaald te worden. De kosten voor het ophalen van de kroonluchter bedragen € 75,-

Let op: Indien de lamp, ketting en/of snoer speciaal voor u op maat gemaakt zijn ontvangt u een waardebon van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve ter waarde van het aankoopbedrag excl. eventuele verzend/bezorgkosten. Deze waardebon is te besteden bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve.

Ruilen

Het is mogelijk om de aangekochte lamp of spiegel te ruilen. U ontvangt een waardebon ter hoogte van het aankoopbedrag excl. verzend/bezorgkosten welke u kunt besteden bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve.

Betalingsmethodes:

U kunt betalen met Ideal.