1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Rondleidingen

Groepsrondleidingen

U bent bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve aan het juiste adres voor inspirerende groepsrondleidingen! De kroonluchtercollectie van De Rode Hoeve bestaat uit bijna 1000 oude en antiekekroonluchters, wandlampen en plafonnieres en is hiermee één van de grootste van Europa. De duizenden lichtpunten in combinatie met de glazen en kristallen pegels zorgen voor een spectaculair aanzicht. De 7 verschillende showruimtes in combinatie met de mooie toontuin van 4500 m2 bieden een sfeervolle ambiance. De rondleidingen worden gegeven in het atelier te Oldebroek.

Inspirerende rondleiding
Voor groepen vanaf 15 personen hebben we een speciaal arrangement samengesteld waarbij u een inspirerende rondleiding krijgt van eigenaar Gerrit aan ’t Goor. U krijgt uitleg over de geschiedenis van de (kerk)kroonluchter en kunt zich verwonderen over de vele honderden exemplaren die in prijs variëren van € 250 tot aan € 25.000 toe. Een bezoek aan Kroonluchteratelier De Rode Hoeve is een unieke belevenis!

Koffie met appeltaart
Wij verzorgen een koffie en thee arrangement met de beroemde vers gebakken appeltaart van de plaatselijke bakker. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid contact opnemen met Gerrit aan’t Goor, T: 06-53777466.

De rondleidingen worden op maandag t/m vrijdagochtend gegeven.
Vraag meer informatie aan