1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Ovale kroonluchter

Ovale kroonluchter

Bent u op zoek naar een ovale kroonluchter?

Bent u op zoek naar verlichting boven uw grote eettafel of vergadertafel waarbij u sfeer en gezelligheid in uw ruimte creëert maar  tegelijkertijd verzekerd bent van voldoende licht? Dan zijn ovale kroonluchters bij uitstek geschikt om dit doel te realiseren. Kroonluchteratelier De Rode Hoeve heeft speciaal voor de grote lange eettafels en vergadertafels een ovale kroonluchter ontworpen. Kroonluchters zijn niet alleen een ‘eyecatcher’. Ze zorgen bovendien voor stijlvolle en sfeervolle verlichting waardoor ook de rest van het interieur meer tot zijn recht komt. Kroonluchteratelier de Rode Hoeve, al een sprookje op zich, biedt u een collectie van 1000 kroonluchters, plafonnieres en wandlampen. Van oude kroonluchters zoals glazen/kristallen kroonluchters tot kasteelkroonluchters. In ons atelier heeft u keuze genoeg!

grote ovale kroonluchterGrote ovale kroonluchter voor boven de tafel

Er zijn nauwelijks oude ovale kroonluchters te vinden. Daarom hebben we 2 nieuwe modellen ovale kroonluchters ontworpen welke prachtig staan boven bijvoorbeeld een lange tafel. De grootste ovale kroonluchter heeft een lengte van 134 cm en een breedte van 98 cm. Met 18 lichtpunten imponeert deze kroonluchter al zijn bewonderaars.
Het kleinere zusje heeft een lengte van 100 cm en een breedte van 87 cm en heeft 12 lichtpunten. 

Klik hier voor de grote ovale kroonluchter met een lengte van 134 cm
Klik hier voor de kleinere versie van de ovale kroonluchter met een lengte van 100 cm
Klik hier voor een voorbeeld van de zilveren ovale kroonluchter

Ovale zilveren kroonluchters bij Kroonluchteratelier de Rode Hoeve

De nieuwe ovale kroonluchters worden in zowel messing kleur als zilver kleur geleverd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij bieden u daarom de grootste collectie kroonluchters van Europa. Met onze jarenlange ervaring met het inrichten van honderden woningen, landhuizen en kastelen kunnen wij u het juiste advies bieden bij de aanschaf van de kroonluchter van uw dromen.

Ja, ik zoek een ovale kroonluchter

Bent u benieuwd wat Kroonluchteratelier De Rode Hoeve u te bieden heeft? Wij staan graag voor u klaar! Bekijk een deel van onze collectie door middel van onderstaande afbeeldingen of kom langs in ons atelier in Oldebroek of Wijnandsrade. Onze collectie gaat u verrassen.

Vraag meer informatie aan