1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Landelijke kroonluchters

Landelijke kroonluchters

Landelijke kroonluchters gezocht?

Wilt u meer sfeer en gezelligheid in uw woning? Dan zijn landelijke kroonluchters bij uitstek geschikt om dit doel te realiseren. Een kroonluchter is niet alleen een ‘eyecatcher’. Hij zorgt bovendien voor stijlvolle en sfeervolle verlichting waardoor ook de rest van het interieur meer tot zijn recht komt.  

Kroonluchteratelier de Rode Hoeve, al een sprookje op zich, biedt u een collectie van 1000 kroonluchters, plafonnieres en wandlampen. Van landelijke kroonluchters zoals glazen/kristallen kroonluchters tot Franse kasteelkroonluchters. In ons atelier heeft u keuze genoeg!

Groot assortiment landelijke kroonluchters

Niet alleen hebben we ontzettend veel soorten kroonluchters, plafonnieres en wandlampen,  ze zijn er ook in de meest uiteenlopende maten. Heeft u die grote kroonluchter waar u al tijden naar op zoek bent nog steeds niet gevonden? Bij ons vindt u absoluut wat u zoekt!

Kroonluchteratelier de Rode Hoeve

Diversiteit en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij bieden u daarom de grootste collectie  landelijke kroonluchters van Europa. Met onze jarenlange ervaring met het inrichten van honderden woningen, landhuizen en kastelen kunnen wij u het juiste advies bieden bij de aanschaf van de landelijke kroonluchter van uw dromen.

Ja, ik ben op zoek naar landelijke kroonluchters

Bent u benieuwd wat de Rode Hoeve u te bieden heeft? Wij staan graag voor u klaar! Bekijk ons assortiment door middel van onderstaande afbeeldingen en maak een afspraak via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Laat u verrassen door ons assortiment.

Vraag meer informatie aan