1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve Oldebroek

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve Oldebroek

Wilt u meer sfeer en gezelligheid in uw woning? Dan zijn de kroonluchters van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve uit Oldebroek bij uitstek geschikt om dit doel te realiseren. Kroonluchters zijn niet alleen een ‘eyecatcher’. Ze zorgen bovendien voor stijlvolle en sfeervolle verlichting waardoor ook de rest van het interieur meer tot zijn recht komt. Kroonluchteratelier de Rode Hoeve, al een sprookje op zich, biedt u een collectie van 1000 kroonluchters, plafonnieres en wandlampen. Van kroonluchters van kristal zoals franse kroonluchters tot grote kasteel kroonluchters. In ons atelier heeft u keuze genoeg!

Grote collectie kroonluchters bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve te Oldebroek

Niet alleen hebben we ontzettend veel soorten kroonluchters, plafonnieres en wandlampen,  ze zijn er ook in de meest uiteenlopende maten. Heeft u die grote kroonluchter waar u al tijden naar op zoek bent nog steeds niet gevonden? Bij ons vindt u absoluut wat u zoekt! Op deze website vindt u slechts een selectie van de bijna 1000 kroonluchters, wandlampen en plafonnieres. Breng een bezoek aan Kroonluchteratelier De Rode Hoeve te Oldebroek (Gld) en Wijnandsrade (Li)

Kroonluchteratelier de Rode Hoeve te Oldebroek en Wijnandsrade

Diversiteit en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij bieden u daarom de grootste collectie kroonluchters van Europa. Met onze jarenlange ervaring met het inrichten van honderden woningen, landhuizen en kastelen kunnen wij u het juiste advies bieden bij de aanschaf van de grote kroonluchter van uw dromen.

Bent u benieuwd wat de Rode Hoeve u te bieden heeft? Wij staan graag voor u klaar! Bekijk onze kroonluchters door middel van onderstaande afbeeldingen en maak een afspraak via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Onze collectie gaat u verrassen.

Vraag meer informatie aan