1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Kroonluchter

Kroonluchter

1000+ Kroonluchters?

Wilt u meer sfeer en gezelligheid in uw woning? Dan is een kroonluchter bij uitstek geschikt om dit doel te realiseren. Een kroonluchter is niet alleen een ‘eyecatcher’. Hij zorgt bovendien voor stijlvolle en sfeervolle verlichting waardoor ook de rest van het interieur meer tot zijn recht komt.

Kroonluchteratelier de Rode Hoeve biedt u een collectie van 1000 oude en antieke kroonluchters, plafonnieres en wandlampen. Van een kroonluchter zoals glazen en kristallen kroonluchters tot Franse kroonluchters, zakkroonluchters en Italiaanse kroonluchters. In ons atelier heeft u keuze genoeg!

Kroonluchters op maat gemaakt

Niet alleen hebben we ontzettend veel soorten kroonluchters, plafonnieres en wandlampen, ze zijn er ook in de meest uiteenlopende maten. Daarbij maken we ook nieuwe kroonluchters die op maat gemaakt kunnen worden voor u. Heeft u die kroonluchter waar u al tijden naar op zoek bent nog steeds niet gevonden? Bij ons vindt u absoluut wat u zoekt!

Deskundig advies

Diversiteit en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij bieden u daarom de grootste collectie kroonluchters van Europa. Met onze jarenlange ervaring met het inrichten van honderden woningen, landhuizen en kastelen kunnen wij u het juiste advies bieden bij de aanschaf van de kroonluchter van uw dromen.

Wisselende collectie

Bent u benieuwd wat de Rode Hoeve u te bieden heeft? Wij staan graag voor u klaar! De collectie wisselt dagelijks, dus slechts een deel van  van onze collectie staat op de website vermeld. U bent van harte welkom om de collectie te komen bekijken op beide locaties in Gelderland en Limburg. Onze collectie gaat u verrassen!

Vraag meer informatie aan