1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Kroonluchter kopen

Wilt u een kroonluchter kopen?

Neem de tijd!

 
Het zoeken naar en het vinden van een mooie kroonluchter kost tijd. Ons advies: Neem die tijd en vooral neem de moeite om een mooie kroonluchter te kopen. Stap dus in de auto om u ter plekke bij ons te oriënteren en te laten informeren. Vanaf een foto krijgt u namelijk minder goed ‘een gevoel’ bij een kroonluchter. Een kroonluchter is bij uitstek een verlichtingsbron die voor sfeer, romantiek en gezelligheid zorgt en ‘dat gevoel’ ervaar je pas optimaal als u onder een kroonluchter staat. De impact die een kroonluchter op u heeft, de uitstraling en het gevoel voor de juiste verhoudingen ervaart u ook pas echt als u zich bevind in de ruimte waar een kroonluchter hangt. Ook is het moeilijk om op basis van een foto te zien of de kroonluchter op de foto wel de juiste maatvoering heeft voor de ruimte die u in gedachten heeft.
 

Geen goedkope materialen voor onze kroonluchters

Daarnaast is het moeilijk om kwaliteit- en kleurverschillen op een foto te beoordelen. En neemt u maar van ons aan dat er grote verschillen in zitten!  Als u op zoek bent naar het allergoedkoopste adres dan kunnen wij u nu al vertellen dat wij dat niet zijn. Daarvoor is onze collectie te groot en te divers, zijn onze kroonluchters te bijzonder, te mooi en vaak is de ‘wauwfactor’ dermate groot dat we ze echt niet voor spotprijzen kunnen aanbieden. Daarbij worden de kroonluchters in een stijlvolle en sprookjesachtige setting gepresenteerd. Sorry dat dit misschien allemaal wat onbescheiden klinkt maar dit is wat anderen over ons zeggen. Sommigen bezoekers/klanten nemen zelfs de moeite om uiting te geven aan hun enthousiasme door dit in ons gastenboek te noteren.
 

Kroonluchter kopenWat een foto ook niet laat zien is dat wij uitgebreid de moeite nemen om ons in uw situatie, uw kamer of hal, kantoor of restaurant, te verplaatsen en ons advies daar op af stemmen. Dit doen wij met kennis, die wij in 15 jaar intensief werken met oude en antieke kroonluchters, hebben opgedaan en bovendien met een grote passie en liefde voor een prachtig product waarin vakmanschap vaak nog meesterschap was.

Dit alles betekent niet dat wij alleen maar dure kroonluchters verkopen. U kunt bij ons in iedere prijsklasse slagen.
 

Een kroonluchter is geen lamp maar een hangend meubelstuk dat een verrijking vormt van uw interieur. Soms ‘breekt’ een kroonluchter een te grote ruimte, creëert ‘hij’ intimiteit en gezelligheid of zorgt ‘zij’ voor een romantische ‘touch’.

U wilt een kroonluchter kopen?

De combinatie van een goede voorbereiding (zie ‘huiswerk‘) van uw zijde en ons aanbod aan prachtige authentieke kroonluchters voorzien van een juist advies van onze kant, kan er toe leiden dat u vele jaren gaat genieten van een schitterende blikvanger in uw interieur. Als dit het resultaat is dan mag het toch wel een beetje tijd kosten?
 

Vraag meer informatie aan