1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN

kroonluchter

Op zoek naar een mooie kroonluchter? 

Met ruim 1000 kroonluchters heeft Kroonluchteratelier De Rode Hoeve de grootste collectie oude en antieke kroonluchters, plafonnieres en wandlampen in Europa!
U vindt hier o.a. de franse kroonluchter, glazen en kristallen kroonluchter, zakkroonluchters, Italiaanse kroonluchters, messing kroonluchters maar ook een mooie lijn nieuwe kroonluchters. Klik op de foto om de verschillende soorten te bekijken.
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen.

De collectie lusters hangt verspreid over 2 sfeervolle locaties in Oldebroek (Ge) en Wijnandsrade (Li). Klik hier voor een sfeerimpressie van onze locaties.

Bezoek Kroonluchteratelier De Rode Hoeve

Klik hier voor de openingstijden van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve. Daarbuiten zijn is het atelier op afspraak te bezoeken. Bel voor een afspraak 06 – 5377 7466.

Maak nu een afspraak

één van de vele kroonluchters van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve


Geen Tijd?

Een kroonluchter is bij uitstek een verlichtingsbron die voor sfeer, romantiek en gezelligheid zorgt. Dat ‘gevoel’ krijgt u echter onvoldoende bij het bekijken van een foto van een kroonluchter. Het zoeken naar en het vinden van een mooie kroonluchter kost tijd.

Lees hier ons advies…

Televisieprogramma Alles over Wonen

Op zondag 9 oktober is het Kroonluchteratelier om 15:30 u te zien bij het woonprogramma Alles over Wonen van SBS6. Klik hier om het programma terug te kijken.