1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Slider

Kroonluchters

Kroonluchters

Kroon luchters gezocht?

Wilt u meer sfeer en gezelligheid in uw woning? Dan zijn kroon luchters bij uitstek geschikt om dit doel te realiseren. Kroon luchters zijn niet alleen een ‘eyecatcher’. Ze zorgen bovendien voor stijlvolle en sfeervolle verlichting waardoor ook de rest van het interieur meer tot zijn recht komt. Kroonluchteratelier de Rode Hoeve, al een sprookje op zich, biedt u een collectie van 1000 kroonluchters, plafonnieres en wandlampen. Van kroon luchters zoals glazen/kristallen kroonluchters tot kasteelkroonluchters. In ons atelier heeft u keuze genoeg!

Groot assortiment kroon luchters

Niet alleen hebben we ontzettend veel soorten kroonluchters, plafonnieres en wandlampen, ze zijn er ook in de meest uiteenlopende maten. Heeft u die grote kroonluchter waar u al tijden naar op zoek bent nog steeds niet gevonden? Bij ons vindt u absoluut wat u zoekt!

Kroonluchteratelier de Rode Hoeve

Diversiteit en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij bieden u daarom de grootste collectie kroon luchters van Europa. Met onze jarenlange ervaring met het inrichten van honderden woningen, landhuizen en kastelen kunnen wij u het juiste advies bieden bij de aanschaf van de grote kroonluchter van uw dromen.

Ja, ik zoek kroon luchters

Bent u benieuwd wat de Rode Hoeve u te bieden heeft? Wij staan graag voor u klaar! Bekijk ons assortiment door middel van onderstaande afbeeldingen en maak een afspraak via de website. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Ons assortiment gaat u verrassen.

Vraag meer informatie aan