1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Groepsuitje

Groepsuitje

Groepsuitje gezocht?

Bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve bent u aan het juiste adres voor een inspirerend groepsuitje! De deelnemers aan onze rondleidingen zijn steevast verbaasd en enthousiast over het atelier en haar collectie. Na een rondleiding van circa 45 minuten met bezielende verhalen, interessante wetenswaardigheden en honderden fonkelende kroonluchters op het netvlies gaat voor de meeste bezoekers een nieuwe wereld open.

Kroonluchters zijn van alle tijden en van alle mensen

Kroonluchters hangen in paleizen en kastelen van toen maar nu ook in de woningen van honderduizenden nederlanders. Een kroonluchter brengt een sfeer van gezelligheid, romantiek en grandeur. Het geeft een hal of woonkamer net dat stijlvolle accent wat de ruimte nodig heeft. Kroonluchters zijn populair en zeggen bij uitstek iets over mensen. Tijdens de rondleiding gaan de verhalen over kroonluchters hand in hand met verhalen over mensen. 

Schitterende locatie voor een groepsuitje

De collectie van bijna 1000 oude en antieke kroonluchters is te bezichtigen in 7 sfeervolle gebouwen die gelegen zijn in een prachtige tuin met vijverpartijen en mooie tuinornamenten. 

Ja, ik zoek een inspirerend groepsuitje!

In dat geval bent u bij ons aan het goede adres! Wij kunnen groepen tot 60 personen rondleiden. Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden en arrangementen? Maak een afspraak via de website en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag meer informatie aan