1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Antieke wandlampen

Antieke wandlampen

Antieke wandlampen gezocht?

Op zoek naar antieke wandlampen voor aan uw muur? De Rode Hoeve is een kroonluchteratelier met diverse wandlampen. We hebben altijd zo’n 150 exemplaren op voorraad. Romantisch, Frans of Italiaans, in koper of juist met veel glas; wij bieden wandlampen in diverse stijlen én precies wat u zoekt! Tover dat ene hoekje in huis om tot iets bijzonders met een stralende lamp!

Licht net dat ene hoekje uit met antieke wandlampen

Een bezoek aan het kroonluchteratelier is al een sprookje op zich. Wij hebben met meer dan 1000 lampen het grootste assortiment aan diverse kroonluchters, wandlampen, plafonnières van heel Europa. En vindt passende accessoires en meubels in onze uitgebreide woongalerie.

Een passend advies voor een antieke wandlamp

Wij helpen u graag bij uw keuze. Voor u langs komt in een van onze winkels kunt u zich vast oriënteren op de website. Bedenk welk licht u wil, waarvoor u de lamp gebruikt en welk model u aanspreekt. Wilt u meerdere antieke wandlampen? Wij zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd en u komt thuis met de lamp van uw dromen. Tip: neem wellicht een aantal foto’s mee van de ruimte!

Kom kijken naar onze antieke wandlampen

Bezoek ons sprookje! Of maak vast via de website en keuze uit een van onze antieke wandlampen. Laat u inspireren tot verschillende ideeën. Bent u benieuwd geworden? Maak dan een afspraak. Of neem contact op met ons op en vraag informatie aan.

Vraag meer informatie aan