1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Antieke tafellampen

Antieke tafellampen

Antieke tafellampen gezocht?

Wonen in stijl doet u met onze antieke tafellampen. Kroonluchteratelier De Rode Hoeve biedt u mooie antieke lampen van tussen de 60 en 100 jaar oud in diverse stijlen. Ga voor een lamp met een verhaal en tover uw hoekje om tot een stralend plekje.

Meer dan antieke tafellampen

We bieden meer dan tafellampen. Ook voor diverse soorten kroonluchters, antieke wandlampen, hanglampen, plafondlampen en spiegels kunt u bij ons terecht. In totaal hebben we er meer dan 1000! Wij adviseren u graag voor een mooie set.

Een passend advies voor een mooie antieke tafellamp

Laat ons u adviseren bij uw keuze. Voor u langs komt in een van onze winkels kunt u zich vast oriënteren op de website. Bedenk welk licht u wilt, waarvoor u de lamp gebruikt en welk model u aanspreekt. Wilt u meerdere antieke tafellampen? Wij zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd en u komt thuis met de lamp van uw dromen. Tip: neem wellicht een aantal foto’s mee van de ruimte!

Antieke tafellampen kopen?

Benieuwd naar ons assortiment aan antieke tafellampen? Kom langs in ons sprookje, wij zijn gevestigd in Oldebroek en Wijnandsrade. Maak hiervoor een afspraak via de onderstaande button, of vraag om meer informatie. En laat u vast inspireren door onderstaande collectie.

Vraag meer informatie aan