1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Antieke kroonluchters

Antieke kroonluchters

Grote collectie antieke kroonluchters bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve

Wilt u meer sfeer en gezelligheid in uw woning? Dan zijn antieke kroonluchters bij uitstek geschikt om dit doel te realiseren. Antieke kroonluchters zijn niet alleen een ‘eyecatcher’. Ze zorgen bovendien voor stijlvolle en sfeervolle verlichting waardoor ook de rest van het interieur meer tot zijn recht komt. Kroonluchteratelier de Rode Hoeve, al een sprookje op zich, biedt u een collectie van 1000 kroonluchters, plafonnieres en wandlampen. Van antieke kroonluchters zoals glazen/kristallen kroonluchters tot grote kasteelkroonluchters. In ons atelier heeft u keuze genoeg!

Kroonluchteratelier de Rode Hoeve

Diversiteit en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij bieden u daarom de grootste collectie kroonluchters van Europa. Met onze jarenlange ervaring met het inrichten van honderden woningen, landhuizen en kastelen kunnen wij u het juiste advies bieden bij de aanschaf van de antieke kroonluchter van uw dromen.

Antieke kroonluchters voor iedere ruimte – een selectie!

Op deze website krijgt u een indruk van de collectie van bijna 1000 kroonluchters, wandlampen en plafonnieres. Vanwege de steeds wisselende collectie staan niet alle kroonluchters vermeld op de website. U bent van harte welkom om één van onze locaties te bezoeken, we voorzien u graag van een passend advies in uw zoektocht naar een kroonluchter. 

Vraag meer informatie aan