1000+ Kroonluchters

& Plafonnieres en Wandlampen

Geen tijd?

 

Het zoeken naar en het vinden van een mooie kroonluchter kost tijd. Ons advies: Neem die tijd en vooral neem de moeite om in de auto te stappen om u ter plekke bij ons te oriënteren en te laten informeren. Vanaf een foto krijgt u namelijk onvoldoende 'een gevoel' bij een kroonluchter. Een kroonluchter is bij uitstek een verlichtingsbron die voor sfeer, romantiek en gezelligheid zorgt en 'dat gevoel' ervaar je onvoldoende bij een foto. Ook is het moeilijk om op basis van een foto te zien of de kroonluchter op de foto wel de juiste maatvoering heeft voor de ruimte die u in gedachten heeft.

Waarom wij geen prijzen vermelden?
De reden dat wij bij onze kroonluchters geen prijzen vermelden heeft te maken met het feit dat we willen voorkomen dat mensen appels met peren zitten te vergelijken door voornamelijk op het internet foto's te vergelijken. Vanaf een foto zie je bijvoorbeeld moeilijk de kwaliteits- en kleurverschillen. De impact die een kroonluchter op u heeft, de uitstraling en het gevoel voor de juiste verhoudingen ervaart u ook pas echt als u zich bevindt in de ruimte waar een kroonluchter hangt. 

Het allergoedkoopste adres?
Als u op zoek bent naar het allergoedkoopste adres dan kunnen wij u nu al vertellen dat wij dat niet zijn. Daarvoor is onze collectie te groot en te divers, zijn onze kroonluchters te bijzonder, te mooi en vaak is de 'wauw'factor dermate groot dat we ze echt niet voor spotprijzen kunnen aanbieden. Daarbij worden de kroonluchters in een stijlvolle en sprookjesachtige setting gepresenteerd. Sorry dat dit misschien allemaal wat onbescheiden klinkt maar dit is wat anderen over ons zeggen. Sommige bezoekers nemen zelfs de moeite om uiting te geven aan hun enthousiasme door dit in ons gastenboek te noteren. 

Wat een foto ook niet laat zien is dat wij uitgebreid de moeite nemen om ons in uw situatie, uw kamer of hal, kantoor of restaurant, te verplaatsen en ons advies daar op af te stemmen. Dit doen we met kennis, die we in 15 jaar intensief werken met oude en antieke kroonluchters, hebben opgedaan en bovendien met een grote passie en liefde voor een prachtig product waarin vakmanschap vaak nog meesterschap was.

Dit alles betekent niet dat wij alleen maar dure kroonluchters verkopen. U kunt bij ons in iedere prijsklasse slagen. 

Geen lamp
Een kroonluchter is geen lamp maar een hangend meubelstuk dat een verrijking vormt van uw interieur. Soms 'breekt' een kroonluchter een te grote ruimte, creëert hij intimiteit en gezelligheid en zorgt de kroonluchter voor een romantische touch.

De combinatie van een goede voorbereiding (zie kopje huiswerk) van uw zijde en ons aanbod aan prachtige authentieke kroonluchters voorzien van het juiste advies van onze kant kan er er toe leiden dat u vele jaren gaat genieten van een schitterende blikvanger in uw interieur.

Als dit het resulataat is dan mag het toch wel een beetje tijd kosten?