1000+ KROONLUCHTERS & PLAFONNIERES EN WANDLAMPEN
Franse Kroonluchters
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 1
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy
Franse kroonluchters Kroonluchteratelier De Rode Hoeve 3 - copy - copy

Kroonluchters

Op zoek naar een mooie kroonluchter, wandlamp of plafonnière?

Bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve vindt u met 1000 exemplaren de grootste collectie oude en antieke kroonluchters, plafonnières en wandlampen van Nederland en België! De collectie lusters is weer onder te verdelen in verschillende categorieën zoals glazen en kristallen kroonluchters, ook wel Maria Theresia kroonluchters genoemd, Franse kroonluchters, Messing kroonluchters, Plafonnières, Zakkroonluchters en Grote lampen/ kroonluchters. Daarnaast hebben we ook een prachtige serie nieuwe kroonluchters die variëren van klein tot zeer groot. De nieuwe kroonluchters zijn te verdelen in de volgende categorieën: De ‘gewone’ Maria Theresia kroonluchters, zakkroonluchters en plafonnières.

Impressie collectie kroonluchters en lusters

Op de volgende pagina’s hebben wij slechts een beperkt aantal kroonluchters afgebeeld. Om ze allemaal te bekijken bent u van harte welkom in onze vestiging te Oldebroek (Noord Veluwe). Buiten de standaard openingstijden kunt u ons uiteraard ook op afspraak bezoeken.

Passend advies bij uw zoektocht naar een kroonluchter

Met ruim 15 jaar ervaring geven wij u graag een passend advies voor de juiste lamp en hoe deze het beste tot zijn recht komt in uw ruimte. De combinatie van een goede voorbereiding (zie huiswerk) van uw zijde en ons aanbod aan prachtige authentieke kroonluchters voorzien van het juiste advies van onze kant kan er er toe leiden dat u vele jaren gaat genieten van een schitterende blikvanger in uw interieur. Bel voor een vrijblijvend advies 06-53777466.
Vraag meer informatie aan